MASTERCLASS
"VERSTERK JE LEIDERSCHAP"
Masterclass
"VERSTERK JE LEIDERSCHAP"
Start vandaag nog met deze online training, ontwikkel jezelf en optimaliseer jouw leiderschap voor meer resultaat, vrijheid en balans.
Start vandaag nog met deze online masterclass, ontwikkel jezelf en versterk jouw persoonlijk leiderschap voor meer regie, resultaat, een goed gevoel en balans.
Zie hoe jij je leven kan inrichten zoals jij dat wilt en behaal resultaten die je belangrijk vindt. Inclusief 5 modules, met korte praktische video's met opdrachten, een uitgebreid werkboek, extra (communicatie)modules, een persoonlijke coachsessie en diverse ervaringsgerichte leeroefeningen. Geef de juiste richting aan jezelf op zakelijk en persoonlijk vlak!
Zie hoe jij je leven kan inrichten zoals jij dat wilt en behaal resultaten die je belangrijk vindt. Inclusief 5 modules, korte praktische video's met opdrachten, een uitgebreid werkboek, extra (communicatie)modules, een persoonlijke coachsessie en diverse ervaringsgerichte leeroefeningen. Geef de juiste richting aan jezelf op zakelijk en persoonlijk vlak!
Het Programma
Het Programma
Het programma is geheel online en bestaat uit een aantal modules, korte praktische video's met opdrachten, een uitgebreid werkboek, extra (communicatie)modules, een persoonlijke coachsessie en diverse ervaringsgerichte leeroefeningen. 
Je kan dit programma in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen. Heb je even geen tijd, dan kan je het later gewoon weer oppakken. Je hebt te allen tijde toegang tot de online leeromgeving. 
Zie hoe jij je leven kan inrichten zoals jij dat wilt en behaal resultaten die je belangrijk vindt. Inclusief 5 modules, met korte praktische video's met opdrachten, een uitgebreid werkboek, extra (communicatie)modules, een persoonlijke coachsessie en diverse ervaringsgerichte leeroefeningen. Geef de juiste richting aan jezelf op zakelijk en persoonlijk vlak!
Ontvang de complete leiderschapscirkel. Een totaaloverzicht van houding en gedrag om jouw leiderschap te optimaliseren
Met dit ruim 60 pagina's tellende werkboek ga je stap voor stap gestructureerd aan de slag. Je krijgt hierdoor overzicht, richting en een waardevol persoonlijk naslagwerk
Bij elk onderwerp krijg je een korte verrijkende of verhelderende video. In combinatie met je werkboek word je telkens gestimuleerd om de volgende stap te zetten. 
Niet alleen theorie, maar ook ervaringsgerichte oefeningen. Zodat beide hersenhelften worden aangesproken en je zo het meeste gaat leren. Ervaren is namelijk nooit meer vergeten.
Aan het einde van de Masterclass krijg je ook nog een checklist met ruim 45 eigenschappen waardoor je volledig beeld krijgt van jouw potentie.  
Sluit de Masterclass af met een persoonlijk coachgesprek. Stel daarin je vragen, bepaal je volgende stap en krijg hulp met de implementatie van het leiderschapsmodel.

MASTERCLASS "VERSTERK JE LEIDERSCHAP"

Start vandaag nog met deze online training, ontwikkel jezelf en optimaliseer jouw leiderschap voor meer resultaat, vrijheid en balans.

 • Online programma: Korte praktische video's met opdrachten
 • Werkboek: 70 pagina's tellende werkboek
 • ​Leiderschapsmodel:  De 9 stappen uit ons leiderschapsmodel
 • Oefeningen: Praktische oefeningen voor ervaringsleer
 • ​Coach sessie: Persoonlijke sessie
 • Communicatie: Extra module met handige tools
 • Online programma: Korte inspirerende video's met opdrachten
 • Werkboek: ruim 60 pagina's tellende werkboek
 • ​Leiderschapsmodel:  De volledige 9 pijlers en bouwstenen
 • Oefeningen: Praktische, inzichtgevende oefeningen met ervaringsleer
 • ​Coach sessie: Persoonlijk gesprek met een van onze coaches. 
 • Bonusmodule: Extra modules over communicatie en samenwerking

Normaal € 300,- exclusief 21% btw

Nu € 100,- exclusief 21% btw

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Wat levert het op?

Wat levert het op?

 • Aan de slag met onze definitie van leiderschap én ons volledige zelfontwikkelde leiderschapsmodel met de 9 houding- en gedragsgebieden.
 • ​Ontvang het speciaal ontwikkelde werkboek met het volledige overzicht, opdrachten en extra bonusmateriaal.
 • Word in 22 lessen (+ 9 bonuslessen) stap voor stap begeleid in het gehele proces om jouw leiderschap te versterken en vorm te geven.
 • Geef aan de hand van dit krachtige model gestructureerd richting aan jouw wensen, dromen en doelen, zodat je meer gaat bereiken in minder tijd.
 • ​Krijg toegang tot een live coachgesprek met een van onze coaches om jou verder te helpen (geen verkoopgesprek) in je eigen persoonlijke ontwikkeling.
 • Krijg focus op wat jij belangrijk vindt en ontdek wat nodig is om dat te bereiken, zodat jij je een goed gevoel krijgt en in balans bent.

Testimonials van bestaande klanten:

Testimonials van bestaande klanten:

Veel gestelde vragen:

Hoe lang ben ik hiermee bezig?
Het klinkt misschien afgezaagd, maar dat hangt echt af van de hoeveelheid tijd die jij investeert. De modules en lessen zijn niet altijd even lang. De ene les zal sneller gaan dan de andere. Als jij dagelijks hiermee bezig bent, zal je veel sneller klaar zijn dan wanneer je eens per week een les volgt. In principe heb je materiaal om circa 4-5 weken met jezelf aan de slag te gaan. 
 Zijn er verborgen kosten?
Nee, er zijn geen bijkomende kosten of verborgen kosten. Geen abonnementen of andere addertjes onder het gras. We staan voor eerlijkheid en transparantie. Ook niet als je ons belt of mailt met een hulpvraag.
Moet ik een bepaalde opleiding (-sniveau) hebben?
Nee, iedereen vanaf 21 jaar kan hieraan meedoen. Of je nu hebt gestudeerd of niet, of je nu een baan hebt of niet. Dit programma is bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen en een bepaalde ambitie en drive heeft om richting en vorm aan zijn eigen leven te geven. 
Moet ik het binnen een bepaalde tijd hebben afgerond?
Nee, je mag er zolang over doen als je zelf wiilt. Het is wel verstandig om dit programma in een afzienbare tijd te doorlopen om zo het maximale resultaat te behalen.
Kan ik onderweg hulp krijgen als ik ergens niet uitkom?
Ja, je kan altijd met je vraag contact opnemen met kantoor of met een van de trainers of coaches. Je hebt sowieso aan het einde van de masterclass de mogelijkheid om jouw eigen 1 op 1 coachsessie in te plannen.
Zouden we dit met ons team of afdeling kunnen doen?
Zeker, als je dit met vrienden of collega's doet, ben je elkaars stimulans en kan je op die manier nog meer uit dit programma halen. Als je hierover meer informatie wilt, stuur ons dan een e-mail naar info@maxwise.nl.
Wat maakt deze masterclass anders?
In deze masterclass krijg je een zeer uitgebreid begeleiding en ga je stap voor stap met jezelf aan de slag met behulp van het complete leiderschapsmodel dat door ons speciaal is ontwikkeld. Alle aspecten worden behandeld om succesvol te zijn, je goed te voelen en efficiënt met je tijd om te gaan. Je sluit af met een persoonlijk gesprek. Niet alleen theorie, maar ook praktische opdrachten en oefeningen zijn opgenomen om jou een optimale online leerervaring te geven.  
Ik heb al zoveel geprobeerd; gaat dit ook voor mij werken?
Hoe veel of hoe vaak je eerder een programma hebt gevolgd om jezelf te ontwikkelen, er is altijd ruimte om nog meer te leren. Eén ding is met deze masterclass gegarandeerd; als je het programma en de opdrachten precies (op)volgt, zal je je doelen behalen en kwaliteit van leven omhoog gaan. 

De reden dat wij dit doen

De reden dat wij dit doen


In maart 2006 kwamen wij, Joyce en ik, elkaar tegen. De vonk sloeg heel snel over en na de eerste kus ging het hard. Binnen het jaar hadden we besloten te trouwen, een huis te kopen, samen te gaan wonen en een bedrijf te starten. En o ja, we waren inmiddels in verwachting van onze dochter (in dat gele pakje achter de rubberboot). Onze zoon (met dat witte koppie) kwam 2 jaar later in 2010. 

Ons bedrijf Maxwise werd een feit op 1 januari 2008 en vanaf die dag hebben we onszelf beloofd om kwaliteit te gaan bieden. Kwaliteit voor onze klanten en deelnemers én kwaliteit voor onszelf. Want wat we zeggen, moeten we zelf ook doen. Dus ook ons leven inrichten zoals we dat zakelijk ambiëren en persoonlijk fijn vinden. Een goede en gezonde balans vanuit liefde, passie, gedrevenheid en partnerschap. Met minder nemen we geen genoegen. 

SInds 2002 zijn we bezig met persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Al onze kennis en ervaring hebben we verzameld en gebundeld in Maxwise. In 2011 hebben we ons eigen Leiderschapsmodel ontwikkeld dat toegankelijk, multi-inzetbaar en dagelijks toepasbaar is. We gebruiken het zelf ook!

Inmiddels hebben we een goedlopend bedrijf, trainen we honderden mensen per jaar en genieten we - net als de kinderen - jaarlijks van 12 weken vakantie. Kan Jeroen nog steeds zijn wedstrijdzeilsport in zowel binnen- als buitenland beoefenen en zijn de kinderen inmiddels ook aan het zeilen geslagen. 

Wij gaan voor het maximale: een waardevolle bijdrage leveren aan een mooiere wereld en hopelijk aan jouw wereld. Hoogdravend? Idealistisch? Misschien. Maar dat is wat ons motiveert. Daarnaast is groei voor ons belangrijk. Wij willen blijven groeien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ook willen we jou laten zien dat je kunt groeien. 

Om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen.